Misiunea JUKO

JUKO a fost fondata cu misiunea de a face orasele frumoase si functionale prin productia de mobilier urban decorativ si echipamente pentru locuri de joaca.
Luand foarte in serios responsabilitatea mediului, tintim sa inspiram persoanele de orice varsta sa interactioneze cu locurile in care traiesc.
Astazi compania noastra a devenit specializata in multe sectoare; cosuri de gunoi, banci, pergole, echipamente pentru locuri de joaca, vase pentru plante si echipamente de fitness, atat pentru interior cat si pentru exterior, sunt in sortimentul nostru standard de produse.
Multumita experientei noastre, aptitudinilor de cercetare si dezvoltare, suntem capabili sa oferim cele mai bune solutii si sa facem produse personalizate pentru toate tipurile si marimile de proiecte.
Produsele din oferta JUKO beneficiaza de certificate de calitate TSE EN 1176 1-7 si TUV Rheinland pentru locurile de joaca, TSE TS 7941 pentru banci, TSEK pentru cosurile de gunoi.
JUKO are implementate certificatele de calitatea managementului SRAC ISO:9001-2015 si IQ NET. Avem in oferta peste 2000 de modele diferite de produse fabricate de o echipa formata din peste 150 de profesionisti intr-o facilitate de productie de peste 10000 de metri patrati.
Pentru compania noastra, calitatea este un semn distinctiv. Toate produsele noastre sunt inregistrate si exclusive, asadar clientilor nostri nu le ramane decat sa aleaga.