Echipamente joaca METAL

Afiseaza: 1-24 din 213 produse

 Filtre

Descoperă gama noastră diversificată de echipamente pentru locuri de joacă exterioare, disponibile pentru achiziție inclusiv prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), pentru a facilita accesul la aceste produse de înaltă calitate pentru proiectele tale de amenajare urbană.
 


Fiecare echipament pentru locuri de joacă este fabricat cu atenție la siguranță și calitate, utilizând materiale inofensive care permit copiilor să se bucure de joacă în siguranță. Materialele principale utilizate în construcția echipamentelor noastre sunt polietilena și lemnul.
 

Echipamentele de joacă din lemn aduc o notă naturală și autentică spațiului de joacă, iar copiii pot simți textura și căldura lemnului în timp ce se distrează. Piesele din lemn sunt tratate și finisate în mod corespunzător pentru a rezista condițiilor meteorologice și uzurii, oferind în același timp o experiență plăcută și autentică.
 

Piesele din polietilenă sunt fabricate din materie primă colorată, antistatică și inofensivă, asigurând siguranța și confortul copiilor în timpul jocului. Aceste piese sunt durabile și rezistente, menite să reziste în timp și să ofere o experiență de joacă distractivă și captivantă.
 

Indiferent dacă vizezi modernizarea unui parc public, a unei grădinițe sau a unei zone rezidențiale, echipamentele noastre pentru locuri de joacă sunt alegerea perfectă pentru a oferi copiilor din comunitatea ta un mediu sigur, educativ și plin de distracție.
 

Alătură-te nouă în crearea unui spațiu de joacă exterior memorabil pentru cei mici! Explorează gama noastră și investește într-o experiență de joacă sigură și plină de bucurie pentru copiii din comunitatea ta.

Suport clienti Luni - Vineri 09 - 18

0723.773.715 info@juko.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!